Microsoft 365 : Office 365, Windows 10 i sigurno poslovanje u jednom

microsoft-365-office-365-windows-10

Svaka organizacija za obavljanje poslovne djelatnosti, uz legalan Windows operativni sustav i poslovni e-mail, treba snažnu i sigurnu zaštitu podataka i dokumenta. Microsoft 365, inteligentno i sigurno rješenje koje ujedinjuje Office 365, Windows 10 i Enterprise Mobility + Security, osnažuje i integrira poslovanje poduzeća sa do 300 zaposlenih.

Malim i srednjim poduzećima se otvaraju vrata za povećanje prihoda širenjem trenutnih odnosa s klijentima te tržištima i kupcima koji su voljni i spremni prihvatiti sveobuhvatno poslovanje u oblaku, a s naglaskom na produktivnosti i sigurnosti.

Integrirano rješenje za male i srednje korisnike

U središtu rješenja u oblaku kreiranog za mala i srednja poduzeća su prilagođeni sustavi Office 365 i Windows 10, s pojačanim sigurnosnim značajkama koje dodatno osiguravaju podatke kojima poduzeće raspolaže, ali i poziciju za poboljšanje profitabilnosti, proširenje portfelja usluga i zadržavanje lojalnih kupaca.

portal-office-365-small-business

Ovo rješenje bolje povezuje zaposlenike, dobavljače i kupce te pruža mogućnost da zaposlenici posao obave od bilo kuda i na bilo kojem uređaju, pritom koristeći Office 365 mogućnosti kako na računalima, tako i na prijenosnim uređajima. Outlook i Exchange povezuju kolege i poslovne suradnike, a zaposlenici svojim dokumentima pohranjenim na OneDrive for Business upravljaju s bilo kojeg mjesta. Isto tako svojim radnim obavezama i rasporedom lako se pristupa putem poslovne e-pošte, kalendara i kontakta. Kontrola podataka osigurava zaštitu poslovnih podataka na osobnim računalima i uređajima poduzeća, uključujući i zaštitu od malwarea, virusa i spywarea te upravljanje novim računalima i uređajima brže i jednostavnije nego do sad.

Rješenje za velika poduzeća

Kreirano za timski rad, rješenje povezuje sve zaposlene u organizaciji putem poslovnih e-mailova, glasovnih poruka i videa, što omogućuje suradnju na dokumentima i njihovo dijeljenje u stvarnom vremenu. Uključuje i Teams, novo radno okruženje bazirano na chatu, koje dostupno preko web preglednika, ali i kao zasebna aplikacija za operativni sustav Windows i mobilne platforme.

Osnažene sigurnosne značajke uključuju zaštitu identiteta korisnika, aplikacija, podataka i uređaja kao i upravljanje arhiviranjem podataka te usklađenost s GDPR odredbama.

Microsoft 365 osmišljen je kako bi pomogao organizacijama svih veličina u razvoju kreativnih, kolaborativnih i sigurnih radnih okruženja važnih u današnjem umreženom svijetu.

informaticka-rjesenja-za-velike-organizacije

U odnosu na Business paket za male i srednje organizacije, Enterprise paket za velike organizacije donosi dodatne značajke upravljanja uređajem putem posebne konzole za upravljanje postavkama korisnika i uređaja, samouslužne instalacije i podešavanja računala s rješenjem Windows AutoPilot, te automatsko instaliranje Office aplikacija na računala koja koriste operacijski sustav Windows 10. Tu su i dodatne sigurnosne opcije koje podatke kojima organizacija raspolaže štite bez obzira na kojem uređaju se nalaze, posebno štite pristup dokumentima na mobilnim uređajima, te kroz Windows Defender štite sam Windows 10 od zloćudnog softvera.

Comments

comments