Lenovo 25. godinu postojanja brenda obilježava uz dva nova portfelja – ThinkSystem i ThinkAgile

Ove godine obilježava se 25. godina postojanja Think branda, kojom prilikom Lenovo predstavlja još dva nova – ThinkSystem i ThinkAgile, svoje najsveobuhvatnije portfelje proizvoda vezanih uz poslužitelje, sustave za pohranu podataka i mrežna rješenja. Ovi će brandovi povećati zadovoljstvo korisnika jer se prilagođavaju rastućim potrebama poslovanja. Lenovo dodatno naglašava kako je nova oprema projektirana tako da bude kompatibilna s ranije nabavljenim rješenjima, a pritom se kombiniraju najbolje System x i ThinkServer tehnologije u jedinstvenu cjelinu.

Lenovo ThinkSystem

ThinkSystem portfelj je baziran na novoj generaciji hardvera i Intel® Xeon® Scalable procesorima te obuhvaća servere, pohranu podataka i mrežne sustave. Prilagodljiv je brzim promjenama, smanjujući složenost i troškove IT okruženja. ThinkSytem poslužitelji osmišljeni sun a način da su spremni za novi val inovacija u oblaku, softverski definiranim okruženjima, umjetnoj inteligenciji te podršci analitici I odlučivanju.

Lenovo ThinkAgile

ThinkAgile je novi portfelj harversko-softverskih rješenja s predefiniranom arhitekturom integriranih i konvergiranih sustava, a osmišljen je kako bi pojednostavio i ubrzao implementaciju rješenja hibridnog oblaka. Primjerice, Lenovo ThinkAgile za Azure Stack pomaže ubrzati digitalnu transformaciju tako što omogućuje korištenje Azure usluga, inače dostupnih u javnom oblaku z vlastitog podatkovnog centra. Na taj se način omogućuje veća usredotočenost na razvoj usluga i aplikacija u oblaku, a manje na infrastrukturu, te se omogućava korisnicima koji manipuliraju strogo reguliranim podatcima njihov smještaj na vlastitu lokaciju. Azure tehnologije olakšavaju razvoj modernih aplikacija i usluga, dok primjena Azure Stack-a osigurava i elastičnu skalabilnost prema javnom oblaku kad god je to potrebno.

Lenovo ThinkSystem i ThinkAgile proizvodi se očekuju na tržištu tijekom ljeta.

3 PRO, kao dugogodišnji autorizirani i certificirani Lenovo partner, može ponuditi savjetovanje, dizajn, implementaciju i održavanje Lenovo rješenja koja bi najbolje odgovarala potrebama vaše organizacije. Također, kao direktni Microsoft Cloud Solution Provider, možemo osigurati naplatu korištenja Azure Stacka u skladu s načinom obračuna predviđenim od strane Microsofta. Obratite nam se s povjerenjem.

Comments

comments