To Do – nova aplikacija za organizaciju vremena

Ubrzani tempo života prepun obaveza traži dobru organizaciju vremena i zadataka koje trebamo obaviti u jednom danu. To-Do je nova, inteligentna aplikacija za upravljanje zadacima koja olakšava planiranje i upravljanje radnim danom.

To-Do pruža osobniji i intuitivniji način organizacije vremena kako bi svatko svoje vrijeme iskoristio na najučinkovitiji način. To-Do je besplatna aplikacija integrirana s Office 365 sustavom koja radi na računalu, tabletu i pametnom telefonu i jednostavna je za korištenje.

Kako radi To-Do?

Omogućuje kreiranje popisa zadataka koje treba obaviti u jednom danu – poslovnih, privatnih ili samo popisa za trgovinu, kao i višestrukih popisa zadataka koji se mogu razvrstati u različite kategorije. Rokovi se mogu pratiti dodavanjem podsjetnika, datuma i bilježaka te se svaki popis može personalizirati različitom temom. Uz to mogućnost „Moj Dan“ na jednom se mjestu mogu vidjeti svi zadaci koji se nalaze u različitim kategorijama. Također, prema podacima iz povijesti To-Do automatski generira i predlaže često izvršavane zadatke, a Office 365 korisnici jednostavno će sinkronizirati sve svoje zadatke na svim uređajima nakon što se logiraju sa svojim Office 365 korisničkim računom.

Planiranje dana pomoću inteligentnih prijedloga

Upravljanje popisima pomoću To-Do aplikacije čini planiranje dana jednostavnim od trenutka otvaranja aplikacije. Svakog dana otvara se prazna stranica koja omogućuje što omogućuje isticanje prioriteta i onoga što se tog dana želi učiniti, dok inteligentni prijedlozi unutar aplikacije pomažu izdvojiti ono što je najvažnije. Dodir na simbol žarulje omogućuju pregled zadataka iz prethodnog dana kao i zadataka za nadolazeće dane te se njihov pregled može jednostavno omogućiti kroz „Moj Dan“.

Integracija s Office 365

Integracija s Outlookom olakšava praćenje i usklađivanje zadataka s bilo kojeg mjesta i bilo kad te im omogućuje pristup i upravljanje s različitih uređaja. Kao jedina aplikacija za upravljanje podacima na oblaku poduzeća, To-Do nudi naprednu sigurnost koju Office 365 korisnici očekuju.

to-do-office-365

Comments

comments