Teams: Poslovna komunikacija GIF-ovima

Koristeći Teams, komunikacija unutar naših timova je procvjetala! Otkrili smo gif-ove i kako kreirati meme unutar same aplikacije. Često koristimo kratice za unutarnju komunikaciju, a vizualni sadržaj pomogao nam je prikazati svoje reakcije i emocije na pravi način, pogotovo kad se kolege nalaze na drugoj lokaciji.

Poslovne rasprave mogu biti dosadne i zamorne, a sa zabavnim sadržajem se sudionike ipak može malo više zainteresirati i podići im koncentraciju.

Teams podržava sve gif-ove iz Giphy biblioteke!

Koliko su ratovi gif-ovima dobri za produktivnost?

Kako je najbolje odgovoriti na gif? Odgovor je: drugim gif-om. Ponekad nema bolje načina komunikacije od perfektno odabranog gif-a!

Naravno, ukoliko se nađe nekoliko neozbiljnih članova, ovakve “rasprave” se mogu odužiti. No, da li je ovakav način komunikacije gubitak vremena? Ne nužno.

Kad se zaposlenici zajedno zabavljaju, tad više komuniciraju, kreiraju, brainstormaju, čime dolazimo do zaključka da zaista ovakav način komunikacije poboljšava suradnju i povećava produktivnost.

Osim gif-ova, možete kreirati i svoj meme!

Dnevna doza humora u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji je i više nego dobrodošla. Teams sadrži veliku galeriju meme-ova, ali i meme generator, tako da možete sami kreirati svoj meme!

No, naravno, postoje i ljudi kojima smeta takav način komunikacije, stoga se to ludilo može isključiti u postavkama Office 365 Admin portala. Mi vam savjetujemo da ne isključujete tu opciju; priuštite svojim zaposlenicima malo zabave.

Comments

comments