Jednostavno planiranje i upravljanje projektima

project-management-kreiranje-projekata

Zahvaljujući predlošcima prilagođenima svakoj grani industrije, planiranje i upravljanje životnim vijekom projekta može biti jednostavno.

Project Online odlikuju poznate značajke kao što su Gantt grafikoni i padajući izbornici koji pojednostavljuju proces planiranja i upravljanja projektom. Pripremljeni izvještaji mogu se jednim klikom podijeliti sa svima u poduzeću, a obuhvaćaju sve od financijskih izvješća do grafikona s vremenskim pregledom zadataka kojima se može pristupiti sa svih uređaja, bilo da se radi o Windows, Android ili iOS operativnom sustavu.

Pristup projektnim podacima odasvud

Kreirajte više projekata, realizirajte više poslova

Project Online omogućuje kreiranje i upravljanje sa do 30.000 projekata. Za sve projekte moguće je kreirati više web mjesta – podskupina ili stranica za suradnju, što omogućuje „jedan-na-jedan“ odnos između projekata. Tako primjerice, ukoliko jedan od odjela poduzeća kreira 5000 projekata, tad može stvoriti još 5000 projektnih lokacija na više zbirnih web lokacija. Projektne web stranice smještaju se u Enterprise Project Type (EPT) predložak, zahvaljujući ćemu su sve aktivnosti pregledne, a podaci lako dostupni.