Veliko istraživanje IT potreba u Hrvatskoj

it-potrebe-u-hrvatskoj

Kvalitetna IT infrastruktura te rješenja za kolaboraciju i komunikaciju znatno pojednostavljuju poslovanje organizacija i povećavaju produktivnost, što dovodi i do većih prihoda. Međutim, kad jedan segment ne funkcionira kako treba, obavljanje svakodnevnih poslova postaje otežano i pojavljuje se mogućnost šteta za poslovanje.

Kroz 3 PRO anketu – Veliko istraživanje IT potreba u Hrvatskoj, želimo se upoznati s najvećim izazovima poslovnih korisnika vezanim uz informacijske tehnologije. Na taj način doći ćemo do informacija koje nam daju sliku stanja na temelju koje možemo pomoći u razvoju i poboljšanju vaše organizacije.

Današnja tehnologija nam omogućava da radimo s bilo kojeg mjesta na bilo kojem uređaju, a takva mobilnost potencijalno omogućava i do 20% veću produktivnost. Stoga nas zanima i koliko su korisnici u Hrvatskoj upoznati sa sigurnošću, mobilnošću i fleksibilnošću tehnologija u oblaku.

Anketa:

Izdvojite 2 minute, ispunite našu anketu te odgovorite na nekoliko kratkih pitanja, jer na svaki zaprimljeni anketni upitnik odgovorit ćemo sa stručnim savjetom. I ne samo to – automatski ulazite u nagradnu igru, a sretnog dobitnika / dobitnicu nagrađujemo s Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500 mišem!

Anketa traje do 30. lipnja ove godine, a detalje o uvjetima nagradne ankete možete pročitati niže.

Uvjeti nagradne ankete

1. Nagradnu anketu “Veliko istraživanje IT potreba u Hrvatskoj” provodi poduzeće 3 PRO d.o.o.
2. Anketa traje do četvrtka, 30. lipnja 2016.
3. Sudionici koji žele sudjelovati u nagradnom izvlačenju trebaju:
   a. Ispuniti obavezna polja ankete
   b. Upisati svoje osobne podatke uključujući ime, prezime, naziv organizacije i email adresu
4. Nagrada je Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500, koja se među sudionicima izvlači slučajnim odabirom
5. Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske, osim zaposlenika 3 PRO i članova njihovih obitelji.