KulenDayz 2017: Optimiziranje dostupnosti web aplikacija pomoću oblaka

KulenDayz je drugačija IT konferencija s neobičnim konferencijskim dvoranama, opuštenim govornicima i atmosferom. Namijenjena je programerima, administratorima baze podataka, web programerima i drugim IT profesionalcima.

Naš COO, Hrvoje Kusulja sudionike će upoznati s povećanjem dostupnosti i performansi javnih web stranica s velikim brojem posjeta uz pomoć modernih cloud tehnologija. Na primjeru iz prakse pokazati će ponašanje i primjenu Azure CDN-a, Azure Traffic managera i Azure DNS funkcionalnosti.

Gdje i kada?

Datum i vrijeme: 02.09.2017. u 16:00

Mjesto: Osijek, Hrvatska

O Hrvoju:

Sistem inženjer po vokaciji, a razvojni u duši, uspijeva kvalitetno balansirati najnovija Microsoftova infrastrukturna rješenja s aplikativnim zahtjevima. Diplomirao 2013. na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, smjer informacijske i komunikacijske tehnologije, paralelno radeći na sistem inženjerskim poslovima (IBM Enterprise sustavi, Microsoftova rješenja – Windows Server, Exchange, System Center, Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 i Azure rješenja u oblaku,…) u vlastitom poduzeću. Posljednjih nekoliko godina svoje duboko infrastrukturno znanje usmjerava u kvalitetno vođenje razvojnih projekata, baziranih primarno na Microsoft .NET tehnologiji. Nositelj brojnih Microsoft i IBM certifikata, kao i primatelj raznoraznih nagrada i priznanja iz srednjoškolskih i studentskih dana (brončana medalja na INPEX 2008, student godine svih 5 godina studija,…). Svjestan fundamentalne važnosti Cloud tehnologija, i načina na koje one mijenjaju naš odnos prema IT rješenjima, maksimalno je posvećen usavršavanju na tom području i pozicioniranjem vlastite tvrtke u odgovarajućem smjeru s ciljem dugoročnog uspjeha i zadovoljstva svojih korisnika.

Comments

comments