KONFERENCIJA: Uz 3 PRO i IBM Flash Storage do ubrzanja poslovnih procesa

Brzina i efikasnost IT infrastrukture važni su čimbenici za uspješno poslovanje svake organizacije. Kako biste saznali na koji način ubrzati poslovne procese uz pomoć IBM Flash Storage tehnologije, 3 PRO organizira poludnevnu konferenciju prvenstveno usmjerenu ka IT menadžerima i donositeljima ključnih poslovnih odluka u organizacijama.

O čemu će biti riječi?

Sudionici će se moći informirati o aktualnim trendovima vezanim uz tehnologije za pohranu podataka, kao i o daljnjoj perspektivi naprednih Storage rješenja. Stručnjaci iz IBM-a prikazat će komparativne prednosti u odnosu na konkurentska rješenja te pojasniti razlike između Flash i klasičnih tehnologija, dok će konkretne primjere vezane uz ubrzanje obrada, analitike, izvještavanja i drugih poslovnih aktivnosti prezentirati iOLAP. O iskustvima iz prakse svoje će izlaganje imati 3 PRO Storage tim.

Naglasak će biti na poboljšanju ekonomičnosti pohrane podataka, povećanju skalabilnosti i maksimiziranju poslovne koristi za organizacije.

Registrirajte se već danas!

Za konferenciju se možete besplatno registrirati putem linka, a na kojem ćete pronaći i dodatne informacije o samom događaju.